REVIEW: Coastal Scents 88 palette Matte


Vorige week zondag kocht ik dit oogschaduw palet bij enchantra.nl. Het was maar 20 euro voor 88 kleuren en dat vond ik zelf niet heel duur, des ondanks was ik ‘m vaak op beautyblogs tegengekomen dus ik dacht dat de kwaliteit toch wel goed zou zijn. Zelf vind ik dit palet erg handig, want ik heb niet veel oogschaduw en ik gebruik het niet veel. Zo kan ik toch met veel kleuren experimenteren zonder dat het erg duur is.

Er zit een handig spiegeltje in het doosje, en twee kwastjes. Dat laatste vond ik zelf erg handig, want al mijn kwastjes waren kwijt, haha.

Hier nog twee afbeeldingen van de kleuren. Ik vond het best moeilijk om goede foto’s te maken, weet iemand hoe je dat het beste doet? Nu ik zo naar de foto’s kijk vind ik dat de eerste foto (van de hele post) het beste bij de kleuren in de beurt komen.

Het palet zou mat horen te zijn, maar het is niet helemaal mat. In de bruintinten rechts zit een kleine shimmer, de rest is wel mat.


En hier de swatches!

Ik  vind het palet fijn, de kleuren zijn goed. Wel bleef het bij mij niet zo goed zitten. Misschien komt dit omdat ik het op schoolfeest ophad en daar gigantisch heb gezweet, want het was superwarm, maar aan het eind van de avond zat het er nog maar heel lichtjes op. Ik gebruikte het zonder make-up basis. Dit ga ik de volgende keer wel doen en dan hoop ik dat het wel blijft zitten. Ik zal hierover nog een keer een korte post maken!

Ik heb al een look met het palet gemaakt en die komt morgen online, dus stay updated door mij rechts onderin je email in te vullen of mij te followen met bloglovin! 

bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: