Leven zonder mobiel internet, mogelijk?

Hey guys! Ik heb al een week niets meer gepost, terwijl je zou denken dat ik juist in de kerstvakantie heel veel tijd heb. Niets is minder waar, want ik ben heel erg druk geweest. Ik heb twee keer een kerstdiner gehad, ben met vrienden uit eten geweest, naar de bioscoop geweest, heb Inheritance uitgelezen en nog veel meer! Het lijkt echt alsof de vakantie super snel voorbij is gegaan. Nu maar even verder naar het onderwerp waar ik deze keer over wilde schrijven!

Een heel groot deel van mijn vrienden hadden al een mobiel met internet, en de laatste tijd krijgen de paar mensen die het nog niet hadden ook internet op hun mobiel. In mijn huis ben ik zelfs de enige die geen internet op zijn/haar mobiel heeft. Is leven zonder internet op je mobiel nog wel mogelijk?

Ja, natuurlijk wel. Als ik de vraag op een internetforum stel dan zegt een groot deel dat dat natuurlijk wel kan, of dat ze niet eens internet op hun mobiel hebben. Dat wil niet zeggen dat mensen het fijn vinden, want zo’n smartphone is ook wel heel erg handig. Als ik iets snel wil opzoeken, dan pak ik meestal de mobiel van mijn ouders even. Als ik me verveel in de auto, hetzelfde, zodat ik even mijn facebook kan checken of een spelletje kan spelen. Dit is eigenlijk de reden waarom ik in eerste instantie geen internet op mijn mobiel wilde. Ik zit thuis al genoeg op internet, als ik dat ook op mijn mobiel zou doen dan zou ik denk ik te veel op facebook zitten. Wie wordt er net gek van al die mensen die zitten the whatsappen als jij een gesprek probeert te voeren. Laatst zag ik zelfs op mijn roeiknop iemand in een roeiboot met een blackberry zitten, toch vrij vreemd.

Toch heb ik besloten om maar eens te gaan kijken voor een smartphone. Ondanks de tegenwerpingen over mijn ‘real-life’ sociale leven (word ik ook een persoon die alleen maar op haar mobiel kijkt?). Ik denk dat ik de drang om mijn facebook te checken wel kan weerstaan en gewoon gezellig met mijn vrienden ga kletsen. Nu maar kijken naar een mobiel die dus op internet kan en een beetje een normale prijs heeft, want dat is ook belangrijk. Ik zou graag een iPhone willen, omdat ik dan ook meteen een iPod heb met een groter geheugen dan 2 GB, maar die is iets te duur.. Als iemand nog iets kan aanraden van rond de 20 euro per maand, ik sta ervoor open!

Ik zag toevallig net een foto op facebook van mijn vrienden, drie kwart zat een spelletje op zijn/haar mobiel te doen en de rest zat mee te kijken. Wat zijn wij weer gezellig met zijn allen!

Het zou leuk zijn als je een reactie achterlaat en mijn blog volgt (bv. met bloglovin’ of met de ‘follow’ button in de sidebar)! ♥

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: